a kötelező megálló mielőtt bankot választ

A Bankometer.hu-ról

A Bankometer.hu portál és üzemeltetője a Bankometer Kft. 2009-ben jött létre azzal a céllal, hogy elsőként a kereskedelmi banki termékekről, később a mindennapi élethez  kapcsolódó mind több pénzügyi szolgáltatásról átfogó, objektív, hiteles információt nyújtson, elősegítve a tudatos bankválasztást, illetve az öngondoskodás mind szélesebb körű térnyerését.

Az első független portálként kezdtük el átfogóan gyűjteni a hazai kereskedelmi bankok szinte összes lakossági termékének kondícióit és kidolgoztuk azt a módszertant, amivel azok áttekinthetően, egyetlen mutató mentén összemérhetők. Mára a portál az összes hazai bank mintegy 8000 lakossági termékét kezeli, összehasonlításukat automatizált alkalmazások teszik lehetővé, ami mellett folyamatosan fejlődő szolgáltatások állnak a felhasználók rendelkezésére.

Független piaci szereplőként nem kötődünk egyetlen pénzügyi szolgáltatóhoz sem. Ügynöki, közvetítői tevékenységet sem a kiadó, sem cégcsoporthoz a kapcsolódó egyéb vállalkozások nem folytatnak. Naprakész, hiteles információt nyújtunk, a termékösszehasonlítások és egyéb szolgáltatások a  megalapozottabb, tudatosabb döntést kívánják elősegíteni a megtakarítások befektetése, a finanszírozó pénzintézet kiválasztása során.

A portált a pénzügyekhez, pénzügyi termékekhez értő, a pénzintézetek működésében évtizedes tapasztalattal rendelkező gazdasági szakértők, a hazai média elismert szakemberei és az őket segítő stáb működteti. Célunk, hogy a termékösszehasonlítások mellett naprakészen tájékoztassuk Felhasználóinkat a kapcsolódó pénzügyi hírekről, lehetőséget adjunk a banki termékek mélyebb megértésére, ezáltal segítsük a hazai pénzügyi kultúra fejlődését.

Örömmel vesszük a véleményeket, javaslatokat, amelyeket lehetőség szerint beépítünk a portál működésébe. Pénzügyi szakértőként igyekszünk segíteni Olvasóinkat felmerülő kérdéseik megválaszolásában, az eligazodásban.

Portálunkat folyamatosan fejlesztjük. A lakossági banki termékek mellett rövidesen teljeskörűen megjelenítjük a sztenderd kisvállalati szolgáltatásokat. A kereskedelmi bankok mellett az oldal kezeli majd a legnagyobb hazai takarékszövetkezetek kínálatát, illetve a lakosság öngondoskodásával kapcsolatos elemeket: biztosításokat, egészségpénztárakat, nyugdíjcélú lehetőségeket, lakáselőtakarékossági termékeket, a családról való gondoskodáshoz igénybe vehető módozatokat.

Bízunk benne, hogy Olvasóink gyakran visszatérnek a portálra, a Bankometer.hu a pénzügyi termékinformációk elsődleges forrásává válhat.