a kötelező megálló mielőtt bankot választ

Szolgáltatások

Betétfigyelő

A meglévő megtakarítások aktív követésében segíthet a Bankometer.hu betétfigyelő szolgáltatása, amely a beállított paramétereknek megfelelően küld értesítést a legjobb banki ajánlatokról a megadott email-címre. Csak néhány klikk a feliratkozás.

Árfolyamgát szimulátor

A Bankometer.hu árfolyamgát-szimulátorával modellezhető, hogy bizonyos árfolyam és kamat feltételek mellett miként alakul egy adott paraméterekkel beállított hitel havi törlesztőrészlete az árfolyamrögzítés rendszerébe belépve. A szimulátor az alapadatok megadása után egy grafikonon mutatja be az adott években esedékes havi törlesztőrészletek nagyságát, valamint kiszámolja és a grafikon alatt kiírja, hogy az árfolyamgát alkalmazásával a fennálló futamidő alatt mennyit nyereség/veszteség képződik a hitel eredeti szerződési feltételeinek megfelelő teljesítéshez képest.

A szimulátor által a számításhoz használt kamatok és árfolyamok alakulására saját becslés adható, ugyanakkor a Bankkecske is felállított három lehetőséget, amelyek közül választani lehet. Tovább a szimulátorra.

A Bankometer.hu a rögzített adatokat bizalmasan kezeli.

Lakástakarékpénztár kalkulátor

Az árfolyamgát igénylésekor felmerül a kérdés, hogy mit érdemes kezdeni az ebből adódó havi megtakarítással. Egyik lehetőség, ha ez a pénz nem a napi megélhetésünkre kell, akkor valamilyen megtakarítási formát választva többlet hozamot érhetünk el. Ilyen megtakarítási forma például a lakástakarékpénztári konstrukció. A Bankometer.hu lakástakarékpénztár kalkulátorával kiszámolható, hogy mekkora ez a többlet hozam.

Ha elvégez egy kalkulációt az árfolyamgát-szimulátorral, akkor az abból nyert havi megtakarítás összegével (de maximum havi 20 ezer forinttal) megkötött lakástakarékpénztári szerződés többlethozamát kalkuláljuk ki. Tovább a kalkulátorra.